Film

avantura, realiti tv (2019)

Gordon Ramsay: Uncharted

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,8
Gordon Ramsay: Uncharted

Naslov:

Gordon Ramsay: Neistražene kuhinje

Godina:

2019

Žanr:

avantura, realiti tv

Režija:

Neil DeGroot
, John Moore
, Alistair Smith
, Laura Balfour

Scenario:

John Moore
, Andy Milligan


Glavne uloge:


Monique Fiso
  >  Self - Guest Chef
Analiese Gregory
  >  Self
William Dissen
  >  Self
Justin Yu
  >  Self - Chef
Gordon Ramsay
  >  Self - Host
Sheldon Simeon
  >  Self - Guest Chef
Michelle Costello
  >  Michelle. Costello
David Skoko
  >  Self
Virgilio Martínez
  >  Self - Guest Chef

Opis:


Ramsay će u potrazi za kulinarskom inspiracijom juriti po dolinama, penjati se po planinama i roniti oceanima od Perua, Laosa i Maroka do Havaja, Aljaske i Novog Zelanda, a sve kako bi istražio nove kulture, jela i okuse.
Kuhar Gordon Ramsay putuje u udaljene kutke južnog Novog Zelanda kako bi otkrio tajne tradicionalne maorske kuhinje. Od mještana uči kako uhvatiti jegulje golim rukama, roniti na dah kako bi sakupio dragocjene školjke Paua, a ujedno će i tragati za jedinstvenim novozelandskim sastojcima. Navedena dragocjena iskustva zajedno s novim vještinama, stavit će na kušnju na maorskoj gozbi i odmjeriti snage s mladom novozelandskom kuharicom i ugostiteljicom Monique Fiso. Kuhinja mlade kuharice kombinacija je maorske kulinarske tradicije i suvremene kuhinje. Monique će provesti Gordona kroz gustu džunglu u potrazi za jedinstvenim kiwi sastojcima i uputit će ga u tajne vještine koje otkrivaju kako su Maori stoljećima koristili ocean i kopno za život.
Tijekom šest epizoda emisije „Gordon Ramsay: Neistražene kuhinje“ Ramsay će doživjeti nesvakidašnje i zadivljujuće pustolovine. Ovaj briljantni kuhar pješačit će kroz gustu džunglu u Laosu kako bi kušao jaja modrog pletača i ronio kroz opasne vode u potrazi za puževima i divovskim vodenim stjenicama. Na Novom Zelandu će se upustiti u lov na jegulje golim rukama koristeći tradicionalne maorske tehnike, a na Havajima će s lokalnim tragačima krenuti u podvodni ribolov na najsmrtonosniji ulov. U potrazi za izvornim biljem, uspinje se na strmu stijenu u snježnoj oluji u Aljasci, dok se na planinama Maroka spušta užetom niz vodopad kako bi prikupio posebnu vrtu gljiva. Na visokim nadmorskim visinama u Peruu Ramsay se vješa o litice kako bi prikupio slasne kaktus crve. Svaka epizoda završava izazovom kojeg Ramsay postavlja sam sebi pomoću lokalne legende vezane uz hranu, a svoje novootkrivene vještine stavlja na kušnju pripremajući gozbu zajedno s domaćinima.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Hell's Kitchen

    Hell's Kitchen (2005)

    realiti tv, kviz

    World renowned chef Gordon Ramsay puts aspiring young chefs through rigorous and devastating challenges at his restaurant in Hollywood, "Hell's Kitchen", to determine which of them will win the...
  • Kitchen Commando

    Kitchen Commando (2023)

    realiti tv

    Former US Army Master Sergeant and White House Chef, Andre Rush, takes on a new mission to save struggling restaurants, and he'll deploy all his talents to whip these eateries back into shape.
  • Kitchen Nightmares

    Kitchen Nightmares (2007)

    realiti tv

    Gordon Ramsay, kuhar bez dlake na jeziku, stiže u pomoć restoranima u nevolji... Uživajte u „Paklenoj kuhinji" i pogledajte kako Gordon Ramsay vadi svoje prave i verbalne noževe i donosi nam novu...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}