FalloutPogledaj trailer!

TV serija

drama, akcija, avantura (2024)

Fallout

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
 
Fallout

Naslov:

Fallout

Godina:

2024

Žanr:

drama, akcija, avantura

Glavne uloge:


Kyle MacLachlan
  >  Overseer Hank
Walton Goggins
  >  The Ghoul
Michael Esper
  >  Bud Askins
Annabel O'Hagan
  >  Steph
Cherien Dabis
  >  Birdie
Sheila Head
  >  Marianne
Moises Arias
  >  Norm
Rodrigo Luzzi
  >  Reg
Christopher Parker
  >  Sheriff Rex
Aaron Moten
  >  Maximus
Harry Sutton Jr.
  >  Dr. Edmunson
Aixa Kendrick
  >  Moldaver's Elite Guard
Johnny Pemberton
  >  Thaddeus
Ella Purnell
  >  Lucy
Leer Leary
  >  Davey

Opis:


Radnja serije temeljene na istoimenom serijalu videoigara, smještena je 219 godina nakon nuklearnog rata koji se dogodio 2077. godine.

Prati priču o tri glavna lika. Prva od njih je Lucy (Ella Purnell), koja je cijeli život provela u samoodrživom podzemnom bunkeru u kojem su se tijekom rata skrivali bogati članovi društva, a sada zbog važne misije mora izaći na površinu. Drugi lik je vojnik Maximus (Aaron Moten) koji je odrastao na površini i postao član grupe ratnika Brotherhood of Steel. Oni na svoj način pokušavaju održati red u postapokaliptičnom svijetu. Posljednji lik je lovac na ucjene The Ghoul (Walton Goggins) koji je tijekom nuklearnog rata bio izložen radijaciji te je postao izobličen, besmrtni ratnik, a sada je jedan od glavnih odmetnika postapokaliptičnog divljeg zapada. [Index]

Obradio/la:

bojan969
  • Slično za pogledati
  • Komentari (62)
  • Franklin

    Franklin (2024)

    biografski, drama, istorijski

    Explores the story of one of the greatest gambles of Franklin's career. At age 70, Franklin outmaneuvered British spies and French informers while engineering the Franco-American alliance of 1778.
  • Gojira -1.0

    Gojira -1.0 (2023)

    drama, akcija, avantura

    Godzila se pojavljuje u Japanu nakon Drugog svetskog rata i ruši zemlju još strašnije. Država je ionako razrušena, a stanovništvo je u očajanju...
  • The Boys

    The Boys (2019)

    drama, kriminalistički, komedija, akcija, naučna fantastika

    Strip serijal The Boys je radnjom smješten između 2006. i 2008. u svijet, u kojem su superheroji stvarni. Međutim, većina superheroja se razmazila svojim zvjezdanim statusom pa je postala iskvarena i...
  • Archie

    Archie (2023)

    biografski, drama

    Four-part drama depicting the life of Hollywood's greatest leading man, Archibald Alexander Leach - A.K.A. Cary Grant.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Zagrivuk
    member
    25.04.2024. 20:02
    Au koliko informacija :) Pogledacu seriju
  • JoxerTM
    eXtreme member
    22.04.2024. 23:55
    [QUOTE=Hogar Strašni]I za svakoga ko je pomislio da ovo ili bilo šta drugo gleda sa porodicom (decom, vršnjacima ili penzionerima), na IMDb ispod naziva svakog američkog filma i serije (a i za solidan broj novijih iz ostatka sveta) ima i oznaka prikladnog uzrasta. U slučaju ove serije TV-MA. 
    Odmah da vam pomognem. TV-MA nikada ne gledajte sa decom.[/QUOTE]
    E ovo se zove admin.
    Ja sam nesposoban za takvu diplomaciju, svaka čast.
  • puppet_master
    eXtreme member
    22.04.2024. 23:05
    [QUOTE=Hogar Strašni]

    Ako ne razumete engleski, za te potrebe će i gugl prevodilac pomoći da razumete opise eksplicitnih scena, pa gledajte ima li nečega što vam smeta, a nemojte ovde zapitkivati za sve što vam se gleda.
    [/QUOTE]

    Tja, ja ne razumem ni srpski (dobro de, imao trojku, nisam najgori), čuj engleski, nego nemo' tako, ja ću od danas da pišem, hajde skromno, ne više od par postova dnevno, u svakoj temi gde imam dilemu, ima li u toj priči homofobije, zatucanosti, mitomana, kompleksaša, litijašenja, boraca za porodične šatro vrednosti i čuda, ni na čiji račun, naravski, nego iz znatiželje, ko da čita infos po svekolikom netu kada imamo forum gde lepo možemo pitati u svakoj temi gde oko radnje dela nismo sigurni. Šta ja znam šta i-em-de-beaši navode i ne navode, da me ne navuku na led, kukala mi majka. Bolje znam i srpski nego što plivam u ladnoj vodi. Ni sa mlakom nisam neki Đoni Vajsmiler. Blago rečeno. Imao dvojku iz plivanja. LOL I to na vračarskom bazenu za decu, tamo i da potoneš, opet te izvuku i dadnu ti dvojku. Pa što je sigurno, sigurno je. 

{{message}}

{{item.title}}